Διαφημιζόμενοι
<span style="font-weight: bold;"><span>&nbsp;</span>Σερβίρετε τις διαφημίσεις σας στο δίκτυο της Adsite.</span>
 Σερβίρετε τις διαφημίσεις σας στο δίκτυο της Adsite.
Η Adsite προσφέρει διαφημίσεις με κόστος ανά κλικ που εμφανίζονται μέσω του δικτύου μας στις ιστοσελίδες των συνεργατών μας . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφημίσεις με κείμενο και banner για να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας . Το ισχυρό και αποδοτικό σύστημα μας σας επιτρέπει να διαφημιστείτε σε μια μεγάλη κοινότητα χρηστών του διαδικτύου . 


 Προσελκύστε πελάτες 

 Οι χρήστες του διαδικτύου κάνοντας κλικ στη διαφήμισή σας θα μπορούν να κάνουν μια αγορά ή να μάθουν περισσότερα για εσάς . Θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο όταν παίρνετε πραγματικά κλικ προς την ιστοσελίδα σας. 

 Δημιουργείστε τις διαφημίσεις σας

 Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας διαφημίσεις κειμένου και πανό με κόστος ανά κλικ . Δημιουργήστε όσες διαφημίσεις και όσες λέξεις-κλειδιά θέλετε να ορίσετε για κάθε διαφήμιση. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετική τιμή χρέωσης. Το αυτοματοποιημένο σύστημα θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη τιμή ανά κλικ για να έχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα . 

 Αποτελεσματική Διαφήμιση

 Η διαφήμιση στην Adsite έχει ελεγχόμενο κόστος. Εχετε τον πλήρη έλεγχο στο μηνιαίο ποσό που θέλετε να δαπανήσετε έτσι ώστε να είστε βεβαιοι ότι τα έξοδα σας δε θα ξεπεράσουν ποτέ το ορίου του προϋπολογισμού σας .Θέλετε έναν λογαριασμό Διαφημιζόμενου?